joi, 2 decembrie 2010

CUPA 1 DECEMBRIE LA FOTBAL CLASELE V-VI








Miercuri 1 Decembrie a avut loc la Școala Putna o inedită întrecere fotbalistică dedicată Zilei Naționale a României : Cupa 1 Decembrie. Întrecerea s-a desfășurat pe terenul artificial al școlii, a fost dedicată elevilor de clasa a V-a și a VI-a și s-a bucurat de participarea echipelor de la școlile din Putna, Brodina, Falcău și Bivolărie. Beneficiind de arbitrajul lui Țuigui Ilie, fost elev al școlii noastre și căpitanul echipei Bradul Putna, Cupa 1 Decembrie s-a desfășurat în sistemul campionat , fiecare echipă întâlnindu-se cu celelalte trei în meciuri directe.
La capătul unei întreceri în care s-a pus mult suflet din partea copiilor și profesorilor, în care s-a jucat un fotbal de calitate pentru această categorie de vârstă, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Grup Școlar Bivolărie - Școala Putna 3-5(0-3)
Școala Brodina - Școala Falcău 3-5(0-3)
Grup Școlar Bivolărie - Școala Brodina 7-2(2-1)
Școala Putna - Școala Falcău 1-2(1-1)
Grup Școlar Bivolărie - Școala Falcău 3-3(2-2)
Școala Putna - Școala Brodina 8-1(5-0)

Clasament final:
puncte golaveraj
1. Școala Falcău 7 10-7
2. Școala Putna 6 14-6
3. Grup Școlar Bivolărie 4 13-10
4. Școala Brodina 0 6-20

Echipa Școlii Putna: BREABĂN GABRIEL(7 GOLURI), DĂNILĂ ION(1 GOL), GHEORGHIȚĂ ILIE (CEL MAI BUN PORTAR), ȘTIRBAN VASILE(1 GOL), DĂNILĂ GABRIEL(5 GOLURI), AGA GHEORGHE, ANDRIEȘ ADRIAN, PUZDREA CONSTANTIN, CALANCEA IONUT, LUCACI PAUL, ROTILIC DANUT, CRISTIAN DANIEL, CREȚAN COSMIN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu